Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Turşu Yapımı ve Tarifleri
Biber Turşusu Biber Turşusu
Pratik Biber Turşusu Tarifi

Biber Turşusu Malzemeler Biber, tuz, sarımsak Yemek Tarifi Turşu için ince, uzun şekilli. acı veya tatlı biberler kullanılır. Turşu olduktan sonra istenilen ...


Domates Turşusu Domates Turşusu
Pratik Domates Turşusu Tarifi

Domates Turşusu Malzemeler Domates, tuz, sarımsak Yemek Tarifi Normal iriliğe ulaşmış, yeşil rengi sarı-beyaza dönmüş veya hafif kızarmış, halk arasında “çak...


Hıyar Turşusu Hıyar Turşusu
Pratik Hıyar Turşusu Tarifi

Hıyar Turşusu Malzemeler Kornişon, sarımsak, maydanoz, sivri biber, dereotu, defne yaprağı, dilimlenmiş limon Yemek Tarifi Taze, sert yapılı, küçük boy ve aynı kal...


Kelek Turşusu Kelek Turşusu
Pratik Kelek Turşusu Tarifi

Kelek Turşusu Malzemeler Kelek, sarımsak, sivri biber, maydanoz, dilimlenmiş limon ve bir miktar toz şeker Yemek Tarifi Küçük boy kelekleri ortadan ikiye bölüp, iy...


Kırmızı Biber Turşusu Kırmızı Biber Turşusu
Pratik Kırmızı Biber Turşusu Tarifi

Kırmızı Biber Turşusu (6 Kişilik) Malzemeler 2 Kg Kırmızı Biber 2 Baş Sarmısak 2 Demet Maydanoz 1 Su Bardağı Sirke 1 Çay Bardağı Limon Suyu 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ Yeterince Tu...


Lahana Turşusu Lahana Turşusu
Pratik Lahana Turşusu Tarifi

Lahana Turşusu Malzemeler Beyaz lahana, sarımsak, sivri biber,maydanoz, defne yaprağı, dilimlenmiş limon ve bir miktar nohut Yemek Tarifi Turşuluk olarak küçük, sı...


Patlıcan Turşusu Patlıcan Turşusu
Pratik Patlıcan Turşusu Tarifi

Patlıcan Turşusu Malzemeler Patlıcan, yeşil ve kırmızı biber, sarımsak, havuç, domates, maydanoz, lahana, soğan, kereviz veya maydanoz sapı Yemek Tarifi Kısa, ince...


Taze Fasülye Turşusu Taze Fasülye Turşusu
Pratik Taze Fasülye Turşusu Tarifi

Taze Fasülye Turşusu Malzemeler Taze fasulye, tuz, sarımsak Yemek Tarifi Fasulyelerin baş ve uç kısımları bıçakla kesilip, varsa kılçıkları ayıklanır. Kaynamakta ...


Son Aranan Yemek Tarifleri

Yılbaşına tatlı ve ferah bir başlangıç için Azzur Restaurant'ın genç yeteneği Alpay Zaman'ın bezeli dondurma ağacı tarifini mutlaka deneyin...

Un, bir kahve fincanı süt, sıvıyağ, tozşeker ve bir tutam tuzu derin bir kasede kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Farklı bir tavuk yemeği denemek isteyenler için Eresin Crown Hotel aşçısı Tufan Akalın'dan özel bir tarif.

Sütü bir tencereye alın. İçine yaş mayayı ekleyerek eritin. Daha sonra 2 su bardağı unu ilave edin ve karıştırın.

Pikniğin vazgeçilmezi mangal keyfini Yemekevi.tv ile yaşayın. Parmaklarınızı yedirtecek ızgara kanat ve tavuk pirzola için bu terbiye tarifini unutmayın...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri