Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Dondurmalar ve Tarifleri
Beyaz Çikolatalı Parfe Beyaz Çikolatalı Parfe
Pratik Beyaz Çikolatalı Parfe Tarifi

Beyaz Çikolatalı Parfe (10 Kişilik) Malzemeler 225 gr Beyaz Çikolata 2. 5 Su Bardağı Süt Kreması 1/2 Su Bardağı Süt 5 Yumurta Sarısı 1 Çorba Kaşığı Tozşeker 1 Çay Bardağı Hind...


Çikolatalı Bademli Kup Çikolatalı Bademli Kup
Pratik Çikolatalı Bademli Kup Tarifi

Çikolatalı Bademli Kup (6 Kişilik) Malzemeler 60 gr Bitter Çikolata 4 Adet Yumurta Sarısı ½ Su Bardağı Toz Şeker 1 Çorba Kaşığı Bal 1 Tatlı Kaşığı Nescafe 2 Tatlı Kaşığı Su 20...


Çikolatalı Kup Çikolatalı Kup
Pratik Çikolatalı Kup Tarifi

Çikolatalı Kup (1 Kişilik) Malzemeler 1 Paket Krema (küçük) 3 Top Çikolatalı Dondurma Bir Miktar Bitter Çikolata Yemek Tarifi Kup bardağınızın altına bolca krema k...


Çilekli Kup Çilekli Kup
Pratik Çilekli Kup Tarifi

Çilekli Kup (1 Kişilik) Malzemeler 1 Top Çilekli Dondurma 1 Top Fıstıklı Dondurma 1 Top Limonlu Dondurma 2 Çorba Kaşığı Çilek Sosu 50 gr Krem Şanti Yemek Tarifi Çi...


Dondurmalı Krep Dondurmalı Krep
Pratik Dondurmalı Krep Tarifi

Dondurmalı Krep (4 Kişilik) Malzemeler 2 Su Bardağı Süt 5 Kahve Fincanı Un 6 Yumurta 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 2 Kesme Şeker 8 Top Dondurma Tuz KARAMEL SOS MALZEMESİ 1. 5 Su B...


Krokanlı Parfe Krokanlı Parfe
Pratik Krokanlı Parfe Tarifi

Krokanlı Parfe (6 Kişilik) Malzemeler 3 Çorba Kaşığı Konyak 3 Yumurta Akı 7 Kahve Fincanı Pudra Şekeri 400 gr Kremşanti 100 gr Fındıklı Krokan 300 gr Böğürtlen 6 Kokteyl Kiraz...


Yufkalı Vanilyalı Dondurma Yufkalı Vanilyalı Dondurma
Pratik Yufkalı Vanilyalı Dondurma Tarifi

Yufkalı Vanilyalı Dondurma (4 Kişilik) Malzemeler 1 Su Bardağı Süt 2 Su Bardağı Süt Kreması 2 Paket Vanilya 6 Yumurta Sarısı 1 Su Bardağı Tozşeker 1 Yufka 100 gr Eritilmiş Mar...


Son Aranan Yemek Tarifleri

Zeytinyağını tavaya koyun. Tavukları küp küp doğrayın. İyice kızdırdığınız tavaya alın ve karıştırarak renklerinin pembeden beyaza dönmesini sağlayın.

Unu derin bir kaba boşaltıp, ortasını havuz gibi açın. Yumurta, biraz su ve 1 çay kaşığı tuz ilave edin.

Taze ısırganın yapraklarını ayıklayın, tuzla ovduktan sonra bol suda yıkayın.

Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp, süzün. Tereyağı ile yağladıktan sonra servis tabağına alın.

Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın,

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri