Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Börülce Piyazı
Börülce Piyazı
Pratik Börülce Piyazı Tarifi

Malzemeler:
1 su bardağı börülce
1 büyük baş soğan
Yarım demet maydanoz
1 adet limon
2 yemek kaşığı sirke
Yeteri kadar tuz, pulbiber
2 yemek kaşığı zeytinyağı
 
 
Hazırlanışı:

Börülceleri haşlayın.Börülcelerin rahatlıkla soyulması için bir saat kadar soğuk suda bekleterek soyun.
Börülceleri bir kaba alın. Üzerine piyazlık doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, sirke ve tuz ilave ederek karıştırın.
Servis tabağına alarak istege göre süsleyip servise sunun.
 
maksimum.com


Börülceleri haşlayın.Börülcelerin rahatlıkla soyulması için bir saat kadar soğuk suda bekleterek soyun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Yufka hariç tüm malzemeler karıştırılarak iç malzemesi hazırlanır. Yufkanın biri tezgaha serilir.

Sevim Hanım'dan değişik bir kurabiye tarifi

Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Pırasayı temizleyip halka halka dilimleyin. Lahana yapraklarını incecik şeritler halinde doğrayın.

Eskişehir mutfağından muhteşem bir tatlı. Yöresel tatlılara ilgi duyanlar bu tarifi mutlaka denemeli.

Ispanakları iyice yıkadıktan sonra sularını süzen ve arzu ettiğiniz şekilde doğrayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri